Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον βίαιο επιβάτη που “καθήλωσε” αεροπλάνο στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”

3 months ago 9

Φωτογραφία: Intime

09/02/2024 09:55

|

THESTIVAL TEAM

Ένας 30χρονος από το Ισραήλ “καθήλωσε” για μιάμιση ώρα στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” στη Θεσσαλονίκη, αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από Πράγα προς Τελ Αβιβ.

Ειδικότερα, ο 30χρονος επιτέθηκε σε αεροσυνοδούς και σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω της διατάραξης της ασφάλειας της πτήσης, πραγματοποιήθηκε έκτακτη προσγείωση στον Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναγκαστική προσγείωση πραγματοποιήθηκε στις 14:50 ενώ το αεροπλάνο αναχώρησε για τον προορισμό του στις 16:28.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, 30χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών, διασάλευση της τάξης και παράβαση εντολών Κυβερνήτη.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άντρας, κατά τη διάρκεια πτήσης επέδειξε επιθετική συμπεριφορά προς το πλήρωμα της καμπίνας και στη συνέχεια λόγω της διατάραξης της ασφάλειας της πτήσης, πραγματοποιήθηκε έκτακτη προσγείωση στον Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, ενώ η πτήση συνέχισε για τον τελικό προορισμό της.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-