Θεσσαλονίκη: Η κωμωδία Meatball έρχεται στο Θέατρο Αθήναιον

1 month ago 11

06/11/2023 06:06

|

THESTIVAL TEAM

Οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος παρουσιάζουν την ξεκαρδιστική κωμωδία Meatball, του Δημήτρη Φούτσια στο Θέατρο Αθήναιον.

Το έργο βραβεύτηκε στο πλαίσιο του εργαστηρίου Νέων Θεατρικών Συγγραφέων (ΕΝ.ΘΕ.ΣΥ) κατά την πρώτη παρουσίασή του στο ‘Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης’ τον Ιούλιο του 2019.

Πρόκειται για μία κωμωδία «vegan», μια πρωτότυπη και συνάμα τολμηρή ιστορία, όπου παρουσιάζεται μια κοινωνία στο μέλλον με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Άνθρωποι και ζώα έχουν πλέον ίσα δικαιώματα και ως εκ τούτου απαγορεύεται η κατανάλωση κρέατος. Όταν αυτό συμβεί, θα έρθουν τα πάνω κάτω κι ένας κεφτές θα αποτελέσει στοιχείο σύγκρουσης ανάμεσα στους ήρωες.

Συντελεστές:

Κείμενο: Δημήτρης Φούτσιας
Σκηνοθεσία: Anastasia
Τραγούδι παράστασης: Δημήτρης Σταρόβας
Σκηνικά-κοστούμια: Artdezen
Οργάνωση παραγωγής: Δημήτρης Παρασκευόπουλος
Επικοινωνία και Προβολή: Έρη Χριστοφορίδου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αναστασία Αναστασούδη, Διογένης Γκίκας, Δόμνα Κατσουπάκη, Νικόλας Παπάζογλου.

Θέατρο Αθήναιον

Βασιλίσσης Όλγας 35
Τηλ. επικοινωνίας:
6948 77 14 26

Ημερομηνίες και ώρες παραστάσεων:

Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 21:00
Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 20:00
Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 21:00
Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 20:00
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 21:00
Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 20:00

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση 10€ στο goldmall.gr και στο more.com – Ταμείο 12€

Λίγα λόγια για τους ηθοποιούς:

Αναστασία Αναστασούδη: Επαγγελματίας ηθοποιός, σκηνοθέτης, φιλόλογος. Υπεύθυνη καλλιτεχνικού έργου στις Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος και επιμορφώτρια θεατρικής αγωγής σε Δήμους και πολιτιστικούς οργανισμούς.

Νικόλας Παπάζογλου: Εργάζεται επαγγελματικά σε θέατρο και τηλεόραση από το 1990 και διδάσκει Ορθοφωνία και Υποκριτική. Παράλληλα εργάστηκε ως επαγγελματίας τραγουδιστής.

Διογένης Γκίκας: Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής ‘Ανδρέας Βουτσινάς’. Έχει εργαστεί σε παιδικές παραστάσεις και ενηλίκων. Είναι εμψυχωτής σε παιδικές θεατρικές ομάδες και συλλόγους.

Δόμνα Κατσουπάκη: Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το θέατρο και το τραγούδι το 2005. Συμμετείχε σε επαγγελματικές παραστάσεις και μιούζικαλ της Θεσσαλονίκης. Είναι εμψυχώτρια σε παιδικές θεατρικές ομάδες.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-