Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη με μία νεκρή γυναίκα και έναν τραυματία μετά από μετωπική αυτοκινήτων

3 months ago 25

Το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη στοίχισε τη ζωή σε 52χρονη γυναίκα. Αγωνία για 55χρονο που μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο…

Μία ακόμα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα. Η σύγκρουση του αυτοκινήτου που επέβαινε σημειώθηκε στην Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας, στο ύψος της Χαλκηδόνας. Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά ήταν αργά για την ίδια. Τα βλέμματα πλέον είναι στραμμένα στον 55χρονο τραυματία που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 08:00. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας, στο ύψος της Χαλκηδόνας.

Συνέπεια της σύγκρουσης, σύμφωνα με το thestival.gr, ήταν μια 52χρονη να χάσει τη ζωή της και ένας 55χρονος να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου τον 55χρονο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-