Αντίδραση TikTok για το νομοσχέδιο που το απαγορεύει στις ΗΠΑ: Είναι αντισυνταγματικό, θα το αμφισβητήσουμε δικαστικά

13 hours ago 1

Στον απόηχο της υπογραφής από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν του νομοσχεδίου που απαγορεύει την εφαρμογή TikTok, στην περίπτωση που η ιδιοκτήτρια εταιρεία,, δεν πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία της στις ΗΠΑ μέσα στους επόμενους 9 έως 12 μήνες, εκπρόσωπος του TikTok εξέδωσε γραπτή δήλωση με την αντίδρασή του.

Στην δήλωσή του το TikTok κάνει λόγο για έναν αντισυνταγματικό νομοσχέδιο και επισημαίνει ότι η πλατφόρμα θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να τον αμφισβητήσει.

«Αυτός ο αντισυνταγματικός νόμος είναι απαγόρευση του TikTok και θα τον αμφισβητήσουμε στο δικαστήριο. Πιστεύουμε ότι τα γεγονότα και ο νόμος είναι ξεκάθαρα με το μέρος μας και τελικά θα κερδίσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου, ο οποίος τονίζει στη συνέχεια:

«Είναι γεγονός ότι έχουμε επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια για να διατηρήσουμε τα δεδομένα των ΗΠΑ ασφαλή και την πλατφόρμα μας απαλλαγμένη από εξωτερική επιρροή και χειραγώγηση. Αυτή η απαγόρευση θα καταστρέψει 7 εκατομμύρια επιχειρήσεις και θα φιμώσει 170 εκατομμύρια Αμερικανούς. Καθώς συνεχίζουμε να αμφισβητούμε αυτήν την αντισυνταγματική απαγόρευση, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και να καινοτομούμε για να διασφαλίσουμε ότι το TikTok θα παραμείνει ένας χώρος όπου οι Αμερικανοί όλων των κοινωνικών στρωμάτων μπορούν να έρθουν με ασφάλεια για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, να βρουν χαρά και να εμπνευστούν».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-