Θρίλερ με την εξαφάνιση της 16χρονης κόρης του CEO του Slack Στιούαρτ Μπάτερφιλντ στο Σαν Φρανσίσκο

1 week ago 13

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στο Σαν Φρανσίσκο με την 16χρονη κόρη του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της πλατφόρμας Slack, Στιούαρτ Μπάτερφιλντ να έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

Η 16χρονη κληρονόμος περιουσίας ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων του διεκατομμυριούχου πατέρα της, έχει εξαφανιστεί και υπάρχουν φόβοι ότι βρίσκεται σε μια από τις πιο κακόφημες και επικίνδυνες γειτονιές του Σαν Φρανσίσκο, το Tenderloin.

Η Mιντ Μπάτερφιλντ, κόρη του πλούσιου επιχειρηματία Στιούαρτ Μπάτερφιλντ, εθεάθη τελευταία φορά το βράδυ της Κυριακής (21.04.2024) γύρω στις 22:00 στο Μπολίνας της Καλιφόρνια και η μητέρα της, ιδρύτρια του Flickr, Κατερίνα Φέικ, δήλωσε την εξαφάνιση το επόμενο πρωί, σύμφωνα με το San Francisco Standard.

Όταν εξαφανίστηκε, η Mιντ ζούσε με τη μητέρα της, καθώς οι γονείς της είναι χωρισμένοι και φοιτούσε σε ιδιωτικό οικοτροφείο στην περιοχή Νάπα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Marin δημοσίευσε ένα φυλλάδιο «αγνοούμενο προσώπου» με τη φωτογραφία της Μιντ στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Nextdoor την Τρίτη.

Σύμφωνα με τη San Francisco Standard, η Mιντ έχει ιστορικό κατάχρησης ουσιών και είναι γνωστό ότι συχνάζει στο Tenderloin. Η αστυνομία δεν έχει πει ακόμη εάν πήγε εκεί οικειοθελώς ή εάν υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη ότι κρατείται παρά τη θέλησή της.

Η έφηβη εθεάθη τελευταία φορά με μαύρο φούτερ, παντελόνι και μαύρες μπότες. Περιγράφεται ότι έχει καστανά/κοκκινωπά σγουρά μαλλιά και τρυπημένα φρύδια.

Η Mιντ Μπάτερφιλντ (Mint Butterfield) φέρεται να έχει ιστορικό κατάχρησης ουσιών και είναι γνωστό ότι συχνάζει στο Tenderloin στο παρελθόν.

Το Tenderloin, που βρίσκεται στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο, είναι μια άγρια γειτονιά γνωστή για τα βίαια εγκλήματα, τους αστέγους, το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών και την πορνεία στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της πλατφόρμας Slack, Στιούαρτ Μπάτερφιλντ

Ο πατέρας της Mιντ, Στιούαρτ Μπάτερφιλντ, είναι συνιδρυτής της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων Slack και η περιουσία του υπολογίζεται στα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

To 2013 o Μπάτερφιλντ δημιούργησε τo Slack αρχικά ως μέσο επικοινωνίας για την ομάδα ανάπτυξης ενός videogame που ετοίμαζε η εταιρεία του.

Όταν τα σχέδια δεν πήγαν όπως ήθελε, αποφάσισε να εξελίξει το Slack.

Το Slack συνδυάζει ομαδικές συζητήσεις, upload αρχείων, κατηγοριοποίηση θεμάτων και ειδοποιήσεις σε ένα μόνο πρόγραμμα που συγχρονίζει σε όλες τις συσκευές (PC, Mac, Android, iOS).

Το Slack εξαγοράστηκε από τη Salesforce το 2021 για 28 δισεκατομμύρια δολάρια και ο Μπάτερφιλντ αποχώρησε από την εταιρεία το 2022.

Μητέρα της 16χρονης είναι η Κατερίνα Φέικ, η οποία ξεκίνησε τη δημιουργία της υπηρεσίας Flickr με τον τότε σύντροφό της Μπάτερφλιντ. Πούλησαν τον ιστότοπο που φιλοξενεί εικόνες στη Yahoo το 2005. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001 και έμεινε μαζί μέχρι το 2007, όταν γεννήθηκε η κόρη τους Mιντ.

Ο Μπάτερφιλντ παντρεύτηκε στη συνέχεια την Τζεν Ρούμπιο, συνιδρύτρια της Away – μιας αμερικανικής μάρκας για αποσκευές και αξεσουάρ ταξιδιού και το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο μικρά παιδιά.

Η Φέικ είναι ζευγάρι με τον συνιδρυτή του Jaiku, Γίρι Ένγκεστρομ και απέκτησαν τρία παιδιά.

Το 2021, ο Μπάτερφιλντ αγόρασε μια έπαυλη 31,7 εκατομμυρίων δολαρίων στο Άσπεν του Κολοράντο.

Το κατάλυμα διαθέτει γυμναστήριο, υπερσύγχρονο home theatre, έναν δεύτερο χώρο διασκέδασης με μπαρ και τραπέζι μπιλιάρδου, μια κάβα 500 φιαλών, αίθουσα γευσιγνωσίας, έξι υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και γκαράζ τριών αυτοκινήτων.

Ο Μπάτερφιλντ έχει επίσης ένα σπίτι 19 εκατομμυρίων δολαρίων στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο έχει επτά υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια και βρίσκεται στην πολυτελή γειτονιά Presidio Heights.

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Yshar Ali και φίλος της 16χρονης Μιντ παρακάλεσε τους χρήστες στο X για βοήθεια στην αναζήτηση της Μιντ, λέγοντας:

«Δεν ζητάω τη βοήθειά σας συχνά, αλλά τη χρειάζομαι τώρα… η 16χρονη φίλη μου έχει χαθεί. «Παρακαλώ διαδώστε το και αν έχετε πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκονται, καλέστε τον αριθμό σε αυτό το φυλλάδιο».

Πληροφορίες από Dailymail

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-