CEO Ατλέτικο Μινέιρο για Μπερνάρ: "Είναι ταυτισμένος με την ομάδα, κάλεσα τον ατζέντη του για διαπραγματεύσεις"

3 months ago 18
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ 19.01.2024 | 15:28

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI) SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο CEO της Ατλέτικο Μινέιρο, Ροντρίγκο Καετάνο, αποκάλυψε ότι ο ίδιος κάλεσε τον ατζέντη του Μπερνάρ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με τον παίκτη του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στο τι σημαίνει για τον βραζιλιάνικο σύλλογο ο 31χρονος μεσοεπιθετικός.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μεταγραφικό "πυρετό" προσθηκών, οι αναχωρήσεις παικτών τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2024 είναι ανοικτές, με τον Μπερνάρ να είναι μια από αυτές, καθώς το όνομά του έχει συνδεθεί με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Συγκεκριμένα, ο CEO του βραζιλιάνικου συλλόγου, Ροντρίγκο Καετάνο, αποκάλυψε ότι ο ίδιος κάλεσε τον ατζέντη του Μπερνάρ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας, ενώ αναφέρθηκε και στο τι θα σήμαινε για το κλαμπ η επιστροφή του 31χρονου μεσοεπιθετικού στην "γκάλο" μετά από 11 χρόνια.

"Ο Μπέρναρ είναι ένας αθλητής που είναι εξαιρετικά ταυτισμένος με την Ατλέτικο Μινέιρο, ένας νικητής, τον αγαπούν οι οπαδοί και τον αγαπάμε και εμείς. Ξέρω τον Αντριάνο Σπαντότο (ατζέντης Μπερνάρ) εδώ και πολύ καιρό. Εγώ ήμουν αυτός που τον προσκάλεσε. Το αν θα τα καταφέρουμε να τον πάρουμε ή όχι, αν θα επιστρέψει στη Βραζιλία ή όχι, μένει να φανεί".

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-