Αρπάχτηκαν στο φινάλε του Άρη - Κολοσσός ο Καστρίτης με τον Σεγκούρα: Ο λόγος της έντασης στο Αλεξάνδρειο

2 months ago 15
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 28.01.2024 | 20:12

 Ο λόγος της έντασης στο Αλεξάνδρειο

Δεν είχαν ξεχαστεί όσα έγιναν στο ματς του πρώτου γύρου, με αποτέλεσμα οι προπονητές του Άρη και του Κολοσσού να έχουν πολλή ένταση στο φινάλε του αγώνα στο Αλεξάνδρειο.

Το ματς του Άρη με τον Κολοσσό έκοψε το απόγευμα της Κυριακής (28/1) την ανάσα όσων το παρακολούθησαν, στο φινάλε του όμως είχε πολλή ένταση και μάλιστα ανάμεσα στους προπονητές των δύο ομάδων. Αιτία ήταν ο αγώνας του πρώτου γύρου, όταν οι Ροδίτες είχαν κάνει παράπονα για το δυναμικό παιχνίδι των κιτρινόμαυρων και είχαν μιλήσει για... καράτε, με τον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης να μην έχει ξεχάσει εκείνες τις δηλώσεις και να τις υπενθυμίζει στον Ισπανό συνάδελφό του.

Οι δύο άνδρες είχαν έντονο διάλογο, με τον Σεγκούρα να είναι πολύ ενοχλημένος και τον Καστρίτη να απαντάει, μέχρι να μπουν στη μέση οι πιο ψύχραιμοι για να μην υπάρξει κάτι περισσότερο. "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είχα πει για καράτε για να δώσω και κίνητρο στους παίκτες μου" είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Σεγκούρα, με τον Καστρίτη να λέει από τη μεριά του πως "όταν έχω κάτι να πω επί προσωπικού, το λέω στον άνθρωπο που πρέπει να το πω".

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-