Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

1 month ago 107

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Άρης αποχωρεί απ’ τον ηλιακό 10ο οίκο σου και σε αρμονία σήμερα με το ζώδιο σου ορισμένες πιέσεις είναι πιθανό να εκτονωθούν. Από σήμερα και έως τις 30/4 ενισχύει την ενέργεια σου, το θάρρος και τη διεκδικητικότητα σου με φίλους και κοινωνικά θέματα. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα απασχολημένη από δραστηριότητες ή ομαδική εργασία και πιθανώς με τις απαιτήσεις των ανθρώπων στη ζωή σου.

Εάν υπάρχουν κάποια ανταγωνιστικά συναισθήματα με συνεργάτες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί τελικά να είναι χρήσιμα και να σου ανοίξουν τα μάτια ενισχύοντας το κίνητρο σου να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Δίδυμοι: Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 10ο οίκο σου όπου και θα παραμείνει έως τις 30/4. Αυτή η περίοδος τείνει να αναδεικνύει την αυξημένη φιλοδοξία και τον ανταγωνισμό και είναι καλή για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου. Αυτός ο δυναμικός κύκλος μπορεί να σε προκαλεί μερικές φορές, αλλά μπορεί επίσης να είναι αναζωογονητικός.

Μπορεί να δυσανασχετείς με παρεμβολές αυτή τη στιγμή, καθιστώντας καλύτερο το να εργάζεσαι με το δικό σου ρυθμό αν είναι εφικτό. Καλό θα ήταν να αποφύγεις την ανταγωνιστικότητα που οδηγεί σε συγκρούσεις με άλλους και ειδικά με εκείνους που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας ή που οδηγεί σε προβλήματα φήμης.

Καρκίνος: Από σήμερα και μέχρι τις 30/4, ο Άρης ενεργοποιεί τον ηλιακό 9ο οίκο σου. Είναι μια ισχυρή θέση για τον Άρη καθώς εναρμονίζεται με το ζώδιο σου. Φυσικά θα διεκδικήσεις τον εαυτό σου και θα κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου.

Θα είσαι επίσης πιο θαρραλέα και πιο γενναία από το συνηθισμένο και πιο πρόθυμη να αναζητήσεις νέες περιπέτειες και εμπειρίες. Είτε τα εμπόδια είναι λιγότερα είτε φαίνονται λιγότερο σχετικά, είναι μια στιγμή που γενικά κινείσαι στον κόσμο με τη σωστή ταχύτητα, ούτε πολύ επιθετικά ούτε πολύ ταπεινά.

Λέων: Ο Άρης αρχίζει να δίνει ενέργεια στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα και γίνεσαι πιο στρατηγική όταν προχωράς τα σχέδια σου μέχρι τις 30/4. Είναι ένας καλός κύκλος για την εξερεύνηση μιας απορροφητικής σύνδεσης ή έργου. Έχεις την τάση να οδηγείσαι από ένστικτα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

Η πολιτική εξουσίας μπορεί να βρίσκεται στο επίκεντρο σε μια στενή σχέση ένας προς έναν και είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να καθαρίσεις τον αέρα το συντομότερο δυνατόν. Μερικές φορές αυτή η διέλευση συσχετίζεται με διαφωνίες για χρήματα. Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις την ηγεσία ή να αναλάβεις δράση σε σχέση με κοινά οικονομικά, δάνεια ή χρέη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-