Τι ζήτησε ο Πάνος Σκουρλέτης από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για τα τρολ – ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ να σπάσει επιτέλους τη σιωπή του και να απολογηθεί

1 month ago 11

Να ερευνηθούν οι λογαριασμοί τρολ που τον στοχοποιούν, σπέρνουν μίσος και τοξικότητα και τον βρίζουν ζήτησε ο Πάνος Σκουρλέτης από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε τα ονόματα λογαριασμών στα social media και ζητεί να ελεγχθεί ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτούς.

«Ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος, υπονομεύοντας τον δημόσιο διάλογο», δήλωσε αμέσως μετά την επίσκεψή του στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Πάνος Σκουρλέτης.

Όλη η δήλωση του κ. Σκουρλέτη έχει ως εξής:

«Η Δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια. Οι Ανεξάρτητες Αρχές και τα μέλη τους στοχοποιούνται και μαζί πλήττεται το κράτος δικαίου. Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών.

Σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου. Απέναντι σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα οι δημοκρατικοί πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία».

ΝΔ: Να έρθει όλη η αλήθεια στο φως για αυτόν τον μηχανισμό δολοφονίας χαρακτήρων 

«Ο κ. Σκουρλέτης επισκέφθηκε τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να καταθέσει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του σε συνέχεια των αποκαλύψεων που έκανε για τον μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας και λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

Και συνεχιζει: «Παράλληλα, γνωστό τρολ της Κουμουνδούρου ανήρτησε νομικό κείμενο άμυνας, όπου επί της ουσίας παραδέχεται ότι ο εν λόγω λογαριασμός έχει πολλαπλούς διαχειριστές. Κάτι που από μόνο του εξ ορισμού παραπέμπει σε επαγγελματικό και όχι σε προσωπικό λογαριασμό. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να έρθει όλη η αλήθεια στο φως για αυτόν τον μηχανισμό δολοφονίας χαρακτήρων, δημιουργίας υβριστικών hashtags, τοξικότητας και διασποράς fake news. Αναμένουμε να μάθουμε επιτέλους ποιοι είναι οι επώνυμοι αρθρογράφοι και όλοι οι υπόλοιποι που κρύβονται πίσω από αυτό το δυσώδες κύκλωμα. Συνεχίζουμε να ζητάμε σε όλους τους τόνους από τον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσει επιτέλους τη σιωπή του και να απολογηθεί για όσα από τα ίδια τα στελέχη του έρχονται στο φως».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-