Την θεώρησαν χοντρή για να γίνει χορεύτρια και διδάσκει πλέον pole dancing στα 54 της

1 month ago 7

Το όνειρό της ήταν να γίνει χορεύτρια, όμως τα παραπανίσια κιλά που είχε στάθηκαν εμπόδιο. Χρόνια μετά και συγκεκριμένα σε ηλικία 47 ετών αποφάσισε να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να ασχοληθεί με το pole dancing μια κίνηση που άλλαξε τη ζωή της.

Ο λόγος για την 54χρονη πλέον Κέρι Μπουρνέτ που επτά χρόνια μετά δηλώνει ότι βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα που είχε ποτέ χάρη στο pole dancing. Το πάθος της για τον χορό δεν έσβησε ποτέ, όμως όταν ήταν νεότερη της είχαν πει ότι ήταν αρκετά χοντρή για να ακολουθήσει το πάθος της και να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια με συνέπεια να αναπτύξει μια διατροφική διαταραχή.

Η διέξοδός της, αλλά και η σωτηρία της αποδείχθηκε το pole dancing. «Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα καλά με τον εαυτό μου. Νιώθω ότι ήταν γραφτό να ασχοληθώ με το pole dancing, όχι μόνο για να ανακτήσω το σώμα μου, αλλά και για να απαλλαγώ από όλη την αρνητική ενέργεια που είχα. Στα 47 μου έκανα μια λίστα με πράγματα που ήθελα να δοκιμάσω και πάντα ήθελα να κάνω pole dancing, αλλά ανησυχούσα ότι ήμουν πολύ μεγάλη. Είχα αποφαίσει να κάνω μόνο ένα μάθημα, αλλά τελικά ήταν τόσο αναζωογονητικό και μη επικριτικό καθώς υπήρχαν σώματα σε διάφορα μεγέθη, οπότε έμεινα, και τώρα είμαι 54 ετών και είμαι πιο δυνατή από ποτέ. Από τότε άρχισα να δίνω παραστάσεις πάνω σε στύλο, και αν μου έλεγες ότι θα έκανα περισσότερα από ό,τι όταν πρωτοξεκίνησα, θα έλεγα ότι αποκλείεται, αλλά αυτή είναι η καριέρα μου τώρα και ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο χορεύοντας».

Οπως η ίδια εξηγεί ήθελε όταν ήταν νεότερη να ασχοληθεί με τον χορό, αλλά τη θεώρησαν χοντρή. «Μου είπαν να τρώω λάχανο και να πίνω νερό. Προσπάθησα να το κάνω, αλλά λιμοκτονούσα, οπότε μετά άρχισα να τρώω χωρίς μέτρο. Έπρεπε να περνάω τη μέρα μου φορώντας ένα κορμάκι και πρόσεχα τόσο πολύ το βάρος, που όλοι μιλούσαν συνέχεια για μένα και αυτό άρχισε πραγματικά να με επηρεάζει.

@kerrygoldfitness You just never know where your life path will take you #fyp #empowerment #confidencebuilding #fitnessmotivation #over50fitness ♬ Frozen – Madonna & Sickick @kerrygoldfitness My fitness journey has been so incredible! I never would have believed it in my younger years! Training has helped me mentally & physically. This is better than medication any day. #fyp #foryoupage #fitwomen #fitnesschallenge #flexiblechallenge #over50fitness #fitnessmotivation #over50andflexible ♬ Legends Are Made – Sam Tinnesz

Για να κρατήσω το βάρος μου έκανα εμετό, ήταν μια πολύ μοναχική εμπειρία. Μια μέρα πέρασα από ένα γυμναστήριο και είδα όλες αυτές τις καταπληκτικές γυναίκες με τους τεράστιους μύες και πραγματικά θαύμαζα την εμφάνισή τους. Είχαν τόση αυτοπεποίθηση και το ήθελα αυτό για τον εαυτό μου, οπότε άρχισα να πηγαίνω και άρχισα να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου για πρώτη φορά στη ζωή μου».

@kerrygoldfitness I’m so grateful I discovered to training to help me with my MH….Each year I’m growing stronger mentally & physically 🙌 It’s also opened up so many amazing opportunities for me that I dreamed were possible If you’re suffering please do try to train … not like this video! … start light & build up .. even walking, dancing etc is good!! Don’t let age stop you trying anything 🙌🥰 #fyp #foryoupage #over50fitness #over50women #fitnessmotivation #fitnessformentalhealth #ED ♬ Unstoppable – Acoustic – Honeyfox & lost. & Pop Mage

Η 54χρονη Κέρι Μπουρνέτ κάνει μαθήματα pole dancing σε αρχάριους και έχει βρει το νόημα της ζωής. «Είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο να βοηθάς τους ανθρώπους να νιώθουν δυνατοί και να βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό. Κατάφερα μάλιστα να πάρω την πρώτη θέση σε διαγωνισμό pole dancing, ενώ ασχολούμουν μόλις λίγους μήνες. Το pole είναι το πιο δύσκολο και εθιστικό πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Έχω μέρες ξεκούρασης, αλλά όλη την εβδομάδα εναλλάσσομαι μεταξύ στύλου και γυμναστηρίου».

@kerrygoldfitness Believe in yourself. If you want something bad enough don’t let age stop you 🙌 … Shout out to my newly refurbished gym @PureGymOfficial .. love it here #fyp #foryoupage #over50fitness #fitnessmotivation #fitnessinspiration #oversplitschallenge #splitstraining #yoga #ageisjustanumber #badass #puregym ♬ Stronger – Kanye West
Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2023. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-