To Citroen C3 Aircross με πλούσιο εξοπλισμό και τιμή …ευκαιρίας

3 weeks ago 7

Το compact SUV Citroёn C3 Aircross αποτελεί μια προσιτή λύση στην κατηγορία των μικρομεσαίων πρακτικών μοντέλων των SUV. Η γαλλική φίρμα το προσφέρει στην ελληνική αγορά παό 18.800€ με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας και τεχνολογίας. Ειδικότερα, το C3 Aircross αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του με ατού την άνεση και τα καθίσματα Advanced Comfort (ανάλογα την έκδοση) και τον χώρο αποσκευών που φτάνει τα 520 λίτρα ανάλογα με την θέση των πίσω καθισμάτων.

Φέρει στοιχεία συνδεσιμότητας και με ένα πλήρες φάσμα τεχνολογιών. Ξεχωρίζει στον στάνταρτ εξοπλισμό του σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, περιοριστή και ρυθμιστή ταχύτητας, 6 αερόσακους και σύστημα Mirror Screen (Android Auto, Apple CarPlay). Επιπλέον, ανάλογα με την έκδοση διαθέτει έγχρωμο Head Up Display, εξελιγμένο σύστημα πρόσφυσης Grip Control με Hill.

Όντας στη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη κατηγορία της ελληνικής αγοράς επιβατικών αυτοκινήτων και συγκεκριμένα στην καρδιά των B-SUV, το C3 Aircross είναι διαθέσιμο σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού και τρία κινητήρια σύνολα (δύο βενζίνης και ένα πετρελαίου) προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων των πελατών.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-