Ο Διονύσης Ατζαράκης στο NightOut με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

4 weeks ago 16

Το Night Out έρχεται την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 00:10 στο MEGA και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον Διονύση Ατζαράκη.

Πρώτη στάση το bar, όπου ο Διονύσης Ατζαράκης «ανοίγει τα χαρτιά του» στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για την προσωπική και επαγγελματική ζωή του.

Πώς ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το stand up comedy και ποια είναι η πηγή έμπνευσής του πίσω από τη δημιουργία των βίντεό του;

«Άργησα πολύ να ανακοινώσω στους γονείς μου ότι κάνω stand up comedy. Στην αρχή υπήρχε αμφισβήτηση ως προς το επάγγελμα που ήθελα να ακολουθήσω», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Θεοχάρης Ιωαννίδης και Διονύσης Ατζαράκης παίζουν στον καναπέ του Night Out πρωτότυπα παιχνίδια. Ο καλεσμένος απαντά σε ερωτήσεις, που αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του, ενώ επιδίδεται σε ένα απολαυστικό παιχνίδι λέξεων, με τον παρουσιαστή της εκπομπής και τη Frau Δήμητρα.

Ποια είναι η γνώμη του για τα social media και πώς αντιδρά –πλέον- στα αρνητικά σχόλια; «Κάποτε καθόμουν, διάβαζα το κάθε μήνυμα, το ζύγιζα.

Τώρα, όσο περνούν τα χρόνια λέω «κράξε να προχωρήσουμε», παραδέχεται με αφοπλιστική ειλικρίνεια.  

Η κουβέντα οδηγείται και στην προσωπική του ζωή. Ο Διονύσης Ατζαράκης εξομολογείται ότι δεν θα ένιωθε άνετα να δημοσιεύσει στα social media φωτογραφία με τη σύντροφό του, ενώ μοιράζεται και την κοσμοθεωρία του για τον γάμο: «Δεν έχω αυτοσκοπό να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Αλλά αν δω ότι με μία κοπέλα μου βγαίνει, εννοείται θα το κάνω».

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-