To ID.7 Tourer είναι η πολυτελής έκφραση της VW στα ηλεκτρικά

2 months ago 14

Η VWID.7 αναφέρει ότι η νέα πολυτελής ναυαρχίδα της είναι είναι αμιγώς ηλεκτρική ενώ με το προσωνύμιο Tourer δίνει αυτομάτως υπεραξία στην άνεση. Με το νέο της μοντέλο επεκτείνει τη γκάμα του ID.7 στην Ευρώπη με ένα estate μοντέλο: το ολοκαίνουργιο ID.7 Tourer.

Σαφώς, το μεγάλο πλεονέκτημα του η  μεγάλη αυτονομία έως 685 χιλιόμετρα, που συνοδεύεται από ένα άνετο εσωτερικό και την τεχνολογική υπεροχη της γερμανικής φίρμας.

Όπως τονίζει και η VW το Tourer είναι μια συγχώνευση ενός κλασικού στέισον όπως το Passat και ενός δυναμικού shooting brake, όπως το Arteon. Χάρη στο αυξημένο ύψος του πίσω μέρος του, ο όγκος του χώρου αποσκευών είναι ακόμη μεγαλύτερος από αυτόν του τετράθυρου fastback: με πέντε επιβάτες το ID.7 Tourer διαθέτει έως και 605 λίτρα για τις αποσκευές (με την πλάτη του πίσω καθίσματος σε θέση φόρτωσης). Όταν η φόρτωση γίνεται μέχρι τις πλάτες των εμπρός καθισμάτων και μέχρι την οροφή, η χωρητικότητα αυξάνεται σε έως και τα 1.714 λίτρα.

Εξοπλίζεται με ένα τελευταίας γενιάς σύστημα ηλεκτρικής κίνησης. Η Volkswagen θα προσφέρει δύο διαφορετικά μεγέθη μπαταριών για το ID.7 Tourer. Ανάλογα με το ενεργειακό περιεχόμενο της μπαταρίας, το ηλεκτρικό estate αναμένεται να επιτυγχάνει αυτονομία κατά WLTP έως και 685 χιλιομέτρων. Η μεγαλύτερη μπαταρία είναι σχεδιασμένη για μέγιστη ισχύ φόρτισης έως 200 kW σε σταθμούς ταχείας φόρτισης DC. Με αυτό το επίπεδο ισχύος, η μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί από το 10 έως το 80% σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Παρόν και η τεχνολογική αρτιότητα του, στο οποίο ξεχωρίζει το head-up display επαυξημένης πραγματικότητας (AR) στο βασικό εξοπλισμό. Προβάλλει πληροφορίες σχετικές με το ταξίδι στο οπτικό πεδίο του οδηγού, προκειμένου το βλέμμα του να παραμένει συγκεντρωμένο στο δρόμο. Ταυτόχρονα, το AR head-up display αλλάζει την αρχιτεκτονική του κόκπιτ, επειδή επιτρέπει στα κλασικά όργανα να είναι πιο κόμπακτ.

Συνολικά υιοθετεί νέα τα στοιχεία άνεσης με premium προσανατολισμό! Θα φέρει πανοραμική ηλιοροφή με smart glass , την εφαρμογή Wellness In-Car που είναι επίσης εντελώς νέα και επιτρέπει τη ρύθμιση διαφόρων λειτουργιών του αυτοκινήτου μέσω τριών προκαθορισμένων προγραμμάτων (Fresh Up, Calm Down και Power Break) κ.α.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-