«Ούριο άνεμο» βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ παρά τα μποφόρ στο Αιγαίο και τον «οικονομικό βάλτο»

2 days ago 1

Το αποτύπωμα της κεντρικής εκδήλωσης την περασμένης Παρασκευής για την παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών ανέβασε στα ύψη το δείκτη αισιοδοξίας, αφενός λόγω των δημοσκοπικών ευρημάτων κι αφετέρου εξαιτίας του διάχυτου ρεύματος που κλιμακώνεται στην κοινωνία, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Σε Καστελόριζο και Ρόδο σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στο μεταξύ, το Καστελόριζο και τη Ρόδο έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί σήμερα Τρίτη- καιρού επιτρέποντος- ο κ. Κασσελάκης.

Τη Δευτέρα στην Αμοργό συμμετείχε σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας αφού άκουσε τα προβλήματα κατοίκων και φορέων του νησιού, μετέφερε τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Στη συνέχεια, μετέβη στην Αστυπάλαια όπου όμως καθηλώθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών με συνέπεια να μην καταφέρει να επισκεφθεί και τη Χάλκη και τη Σύμη όπως είχε προγραμματιστεί.

Επίσημες συναντήσεις στην Κύπρο

Όπως πληροφορείται το CNN Greece, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ναυτικής του περιοδείας ο κ. Κασσελάκης θα μεταβεί στην Κύπρο για επίσημες συναντήσεις, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας θα τις περάσει στην Κέρκυρα, παραλλήλως με μια μίνι περιοδεία στα Επτάνησα.

Εντός του Μαΐου, εξάλλου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα περιοδεύσει στην Ήπειρο, στη Θεσσαλονίκη, στη Θεσσαλία, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη.

Σε οικονομικό βάλτο ο ΣΥΡΙΖΑ - Τι συνέβη

Κομματικές πηγές, πάντως, μας εκμυστηρεύονται πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ξανά σε οικονομικό βάλτο λόγω και της καθυστέρησης καταβολής της τακτικής κι εκλογικής επιχορήγησης, την οποία καθυστέρηση αποδίδουν σε κρατικές σκοπιμότητες.

Μας διαβεβαιώνουν, πάντως, ότι δεν θα χρειαστεί η σύναψη δανείου για την πληρωμή του δώρου Πάσχα, όπως είχε χρειαστεί με το δώρο Χριστουγέννων.

Όσον αφορά την σκέψη της διαρροής προσωπικών δεδομένων αποδήμων, μπορεί χθες ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θόδωρος Λιβάνιος, να κατάληξε στο συμπέρασμα πως αυτή έγινε από την υπηρεσιακή κράτος πριν τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου, ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έχει κλητεύσει τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους για να καταθέσουν τη Μεγάλη Δευτέρα.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-