Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: Ήταν μια σοκαριστική εμπειρία για μένα, μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω

1 week ago 10

25/04/2024 12:30

|

THESTIVAL TEAM

Την καρδιακή ανακοπή και το έμφραγμα που υπέστη ο Δημήτρης Κόκοτας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του J2US, με τον οποίο ήταν ντουέτο στον μουσικό διαγωνισμό σχολίασε η Τραϊάνα Ανανία.

Ο τραγουδιστής είναι ακόμα σε νοσηλεία και σημειώθηκε οριακή βελτίωση στην κατάστασή του, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη 24 Απριλίου. Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για το πώς βιώνει αυτή την κατάσταση.

Για αυτή τη δύσκολη περίοδο μετά το σόβαρο πρόβλημα υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, η Τραϊάνα Ανανία σχολίασε: «Χαλάρωσα λίγο είναι η αλήθεια. Μαζεύτηκα λίγο, κλείστηκα στον εαυτό μου, τώρα είμαι καλύτερα. Ήταν μια σοκαριστική εμπειρία για μένα, δεν είχα βιώσει κάτι αντίστοιχο και μου πήρε πολύ καιρό να το ξεπεράσω και ντάξει ακόμα το ξεπερνάω. Ήταν σοκαριστικό. Όλα αυτά που σου περιγράφω νομίζω δείχνουν το πόσο μου στοίχισε αυτό».

Επίσης, σχετικά με το γεγονός ότι ο Δημήτρης Κόκοτας πάει καλύτερα καθώς ανταποκρίθηκε χθες στα ερεθίσματα των γιατρών, η ηθοποιός ανέφερε: «Ναι, πάει καλύτερα και γι’ αυτό περίμενα και είχα υπομονή. Ήθελα όλοι μας να έχουμε υπομονή, να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι, να μην πιέζουμε πράγματα. Κι εγώ πιέστηκα από τους δημοσιογράφους να μιλήσω. Όταν κάποιος δεν είναι καλά, δεν έχει κανέναν λόγο να μιλάει στους δημοσιογράφους, έχει φίλους για να μιλήσει».

Σε ερώτηση για το πώς την επηρέασε και αν άλλαξε η εικόνα που έχει για τη ζωή, η ίδια απάντησε: «Μετά από όλο αυτό, δούλεψα πάρα πολύ μέσα μου και νομίζω ότι με άλλαξε κι εμένα αυτό το γεγονός. Με το J2US δίνουμε ραντεβού του χρόνου».

Τέλος, για το αν θα συμμετείχε του χρόνου και πάλι με τον Δημήτρη Κόκοτα στο J2US, η Τραϊάνα Ανανία σχολίασε: «Προφανώς μιλάμε πάντα για τη θετικότερη έκβαση της ιστορίας».

Ο Δημήτρης Κόκοτας ανταποκρίθηκε στα ερεθίσματα των γιατρών

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ο Δημήτρη Κόκοτας καταγράφει οριακή βελτίωση, καθώς συνεχίζεται η σταδιακή μείωση των φαρμάκων που τον κρατούν σε καταστολή.

Ο τραγουδιστής ανταποκρίθηκε στα ερεθίσματα των γιατρών και διατήρησε αυτόνομη αναπνευστική λειτουργία, εκτός της μηχανικής υποστήριξης, η οποία παραμένει.

Η προσπάθεια των γιατρών γίνεται με πολύ προσεκτικά βήματα, έπειτα από το έμφραγμα και την καρδιακή ανακοπή που υπέστη, την Πέμπτη 28 Μαρτίου. Ιατρικές πηγές από το νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» στο οποίο νοσηλεύεται ο τραγουδιστής είχαν εξηγήσει ότι το ξύπνημα θα γίνει με τη μείωση των φαρμάκων που κρατούν τον Δημήτρη Κόκοτα σε καταστολή.

Οι ίδιες πηγές συμπλήρωναν ότι αυτό που κάνουν οι γιατροί είναι να παρακολουθούν συνεχώς την εικόνα του τραγουδιστή και τις αντιδράσεις του οργανισμού του κάθε φορά που κάνουν ένα βήμα προς το ξύπνημα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-