Το ναυάγιο: Η Στέλλα αναζητά τρόπους να εκδικηθεί τον Μάριο

2 months ago 18

Καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο», που θα προβληθούν από την Κυριακή 21 έως την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 22:50.

Η Ειρήνη επισπεύδει τον γάμο της με τον Ιπποκράτη. Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος μόλις πληροφορηθεί ότι η γυναίκα που αγαπάει παντρεύεται άλλον; Η Στέλλα αναζητά τρόπους να εκδικηθεί τον Μάριο για τον θάνατο του Κυριάκου.

Το ναυάγιο: Επεισόδιο 48 (Κυριακή 21 Ιανουαρίου)

Ο Μάκης μαθαίνει ότι η Λίνα είναι αρραβωνιασμένη με τον Στέφανο και φεύγει από κοντά της σοκαρισμένος. Η Ειρήνη ψάχνει να βρει τρόπο να σώσει τη ζωή του πατέρα της, αλλά τα νέα δεν είναι ελπιδοφόρα.

Ο Παντελίδης θέλει να σιγουρευτεί ότι η Ειρήνη και η Λίνα δεν θα ξαναμιλήσουν στις εφημερίδες και ξέρει ακριβώς πού να απευθυνθεί για να το πετύχει. Η Στέλλα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον άνθρωπο που πιστεύει ότι σκότωσε τον Κυριάκο και της δίνεται μια μοναδική ευκαιρία.

Την ίδια ώρα, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να επισπεύσει τον γάμο του με την Ειρήνη αλλά τα σχέδιά του τα ακούει ο Άγγελος, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει τον Πέτρο.

Το ναυάγιο: Επεισόδιο 49 (Δευτέρα 22 Ιανουαρίου)

Ο Μάκης αρνείται να συγχωρήσει τη Λίνα για όσα του έκρυβε και δεν θέλει να τη δει. Ο Παντελίδης προσπαθεί να πάρει τον Δημήτρη με το μέρος του κάνοντας του μια δελεαστική πρόταση, βάζοντας όμως και έναν σκληρό όρο.

Η Ειρήνη ζητάει από τον Ιπποκράτη να επισπεύσουν τον γάμο τους για χάρη του πατέρα της και ενώ εκείνος χαίρεται που πέτυχε τον σκοπό του, η έλλειψη τρυφερότητας από εκείνη του δημιουργεί αμφιβολίες. Ο Γιώργης και η Αλίκη έρχονται πιο κοντά και έχουν μια τρυφερή στιγμή.

Μια τυχαία συνάντηση της Λαμπρινής με τον Στελή αναπτερώνει τις ελπίδες της να βρει τον γιο της στην Αθήνα. Μετά τη γνωριμία της με τον ναύτη, που σκότωσε τον άντρα της στο ναυάγιο, η Στέλλα σκέφτεται σοβαρά να πράξει το αδιανόητο. Αναζητά τρόπους να εκδικηθεί τον Μάριο για τον θάνατο του Κυριάκου.

Το ναυάγιο: Επεισόδιο 50 (Τρίτη 23 Ιανουαρίου)

Ο Στέφανος μεσολαβεί για να τα βρουν ο Μάκης με τη Λίνα, αλλά ο Μάκης αρνείται να τους ακούσει και δίνει τέλος στη σχέση του με τη Λίνα. Η Ειρήνη πείθεται από τον Τρύφωνα να ξαναφτιάξει το εργαστήριο με τα αρώματα.

Η απόφασή της θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στον Ιπποκράτη. Ο Δημήτρης, μετά τη συνάντησή του με τον Παντελίδη, ζητά κάτι παράξενο από τη Λίνα, ενώ ο δαιμόνιος δικηγόρος φροντίζει να εκβιάσει και τον Ιπποκράτη για να φιμώσει την Ειρήνη. Δεν έχει υπολογίσει, όμως, την αντίδραση του Ιπποκράτη.

Ο Βασίλης παλεύει να πλησιάσει τη Στέλλα αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Γιώργης και η Αλίκη έρχονται πιο κοντά. Ο Στελής βρίσκει κάτι που νόμιζε ότι είχε χαθεί για πάντα. Ο Μάριος καταφθάνει στο σπίτι της Στέλλας χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει εκεί.

Το ναυάγιο: Επεισόδιο 51 (Τετάρτη 24 Ιανουαρίου)

Η Στέλλα είναι αποφασισμένη να σκοτώσει τον Μάριο αλλά το σχέδιό της δεν πάει όπως το περίμενε. Η αλλόκοτη συμπεριφορά της γεμίζει τον Βασίλη με υποψίες. Η Ειρήνη συναντά τον Πέτρο για να του εξηγήσει γιατί δέχτηκε την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη, αλλά λιποθυμά στα χέρια του.

Ο Άγγελος προσπαθεί να μεταπείσει τον Μάκη για τη Λίνα. Η Λαμπρινή αναθέτει μια αποστολή στον Στελή, ο οποίος αναχωρεί για την Αθήνα. Ο Παντελίδης υποψιάζεται πως η Αλίκη έχει αλλάξει στρατόπεδο και καταστρώνει ένα σχέδιο για να την παγιδέψει.

Ο Τρύφωνας γνωρίζεται με τον Πέτρο και μια συμπάθεια γεννιέται. Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος, όταν ο Τρύφωνας τον προσκαλέσει στον γάμο της Ειρήνης;

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς

CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-