Τσιτσιπάς και Μπαντόσα στο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι: Φωτογραφήθηκαν με τον Μπέκαμ και πήραν φανέλες

1 month ago 3
SPORTS & GOSSIP

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ 26.03.2024 | 23:00

 Φωτογραφήθηκαν με τον Μπέκαμ και πήραν φανέλες @PAULABADOSA INSTAGRAM

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα επισκέφθηκαν το γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι, φωτογραφήθηκαν με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και πήραν δώρο αναμνηστικές φανέλες. Εκείνη του Λιονέλ Μέσι επέλεξε ο Έλληνας τενίστας.

Μετά τους αποκλεισμούς τους από το Miami Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικές μέρες ξεκούρασης στην Αμερική. Σε αυτό το πλαίσιο επισκέφθηκαν και τις εγκαταστάσεις της Ίντερ Μαϊάμι.

Εκεί τους περίμενε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ντέιβιντ Μπέκαμ. Οι τρεις τους έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ ο Έλληνας τενίστας και η σύντροφός του πήραν φανέλες της ομάδας. Η Μπαντόσα επέλεξε μία με το όνομά της γραμμένο πάνω, ενώ ο Τσιτσιπάς διάλεξε να πάρει τη φανέλα του σπουδαίου Λιονέλ Μέσι.

 Φωτογραφήθηκαν με τον Μπέκαμ και πήραν φανέλες Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με την Πάουλα Μπαντόσα και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ @PAULABADOSA INSTAGRAM
 Φωτογραφήθηκαν με τον Μπέκαμ και πήραν φανέλες Η επίσκεψη των Τσιτσιπά - Μπαντόσα στο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι @PAULABADOSA INSTAGRAM ACCOUNT
Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-