UEFA: “Υψηλού κινδύνου” το ματς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα

1 week ago 7

Φωτογραφία: Intime

17/04/2024 08:24

|

THESTIVAL TEAM

«Υψηλού κινδύνου» για τη δημόσια ασφάλεια χαρακτήρισε η UEFA τον επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, την ερχόμενη Πέμπτη (18/4), για τα προημιτελικά του Conference League.

Ήταν αναμενόμενο μετά τα όσα συνέβησαν έξω από το «Γιαν Μπρέιντελ» στο πρώτο παιχνίδι της Μπριζ με τον ΠΑΟΚ και την βίαιη συμπεριφορά της βελγικής αστυνομίας, καθώς και την παρουσία περίπου 1.000 οπαδών της ομάδας της Φλάνδρας στην Τούμπα αύριο, όπως ενημέρωσε η διοίκησή της.

Η UEFA αποφάσισε να χαρακτηρίσει το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων «υψηλού κινδύνου», κάτι που είχε συμβεί και στα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μάλιστα, ο βελγικός Τύπος δίνει και λεπτομέρειες από τις επαφές που προηγήθηκαν. «Την Τρίτη (16/04) υπήρξαν διαβουλεύσεις ανάμεσα στην UEFA, στον ΠΑΟΚ και την Κλαμπ Μπριζ, μετά από αίτημα της βελγικής ομάδας που ανησυχεί για την ασφάλεια της αποστολής και των περίπου 1.000 οπαδών της που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα», σημειώνει η ηλεκτρονική έκδοση της βελγικής εφημερίδας Het Nieuwsblad, προσθέτοντας: «Τα καλά νέα είναι ότι ο ΠΑΟΚ και τα ελληνικά σώματα ασφαλείας εγγυήθηκαν ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον – το αντίθετο φυσικά θα ήταν έκπληξη. Η UEFA με τη σειρά της χαρακτήρισε την ρεβάνς ως «αγώνα υψηλού κινδύνου». Αυτό σημαίνει ότι οι εκπρόσωποι της UEFA θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-