Σε σοκ η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα με την κατάσταση της υγείας του - «Βρίσκομαι σε άρνηση»

3 weeks ago 4

Σοκαρισμένη είναι η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα λίγες ώρες μετά το έμφραγμα που υπέστη ο γνωστός τραγουδιστής με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται ακόμη στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε χτες (28.02.2024) κατά τις πρόβες του J2US. Η Κατερίνα Κόκοτα, δεν έκρυψε ότι δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο σύζυγός της παλεύει στην εντατική.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο 55χρονος τραγουδιστής, γιος του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή, Σταμάτη Κόκοτα, υπέστη έμφραγμα και ανακοπή.

«Οι γιατροί μου λένε ότι έχει γερό οργανισμό, ότι θα πάνε όλα καλά αλλά ακόμα περιμένουμε» είπε αρχικά η Κατερίνα Κόκοτα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Στις 2 θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν, δεν μπορούν να μου πουν κάτι άλλο. Είναι καθησυχαστικοί».

Για το πως ενημερώθηκε για την είδηση η ίδια είπε: «Με πήραν τηλέφωνο, μου είπαν ότι ένιωσε μια αδιαθεσία, δεν μου είπαν πολλές λεπτομέρειες και έτρεξα αμέσως στο νοσοκομείο».

«Πάει καλά. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Έχουμε καλούς γιατρούς δόξα τω Θεό και πάει αρκετά καλά. Δεν γνωρίζω πώς συνέβη, δεν ήμουν εκεί, ήταν στις πρόβες του J2US. Έχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα».

«Η κόρη μου είναι καλά, είναι στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά της. Δεν έχει ενημερωθεί 100%. Ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με το παιδί, ξέρει ελάχιστα πράγματα» πρόσθεσε η σύζυγος του τραγουδιστή μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση αν υπήρχε κάποιο υποκείμενο πρόβλημα υγείας η ίδια απάντησε αρνητικά.

«Δεν είχε καμία ενόχληση. Πριν έναν μήνα έκανε προληπτικές εξετάσεις. Ο Δημήτρης είναι σχολαστικός. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν τίποτα. Δεν ξέρω πώς συνέβη,. Θέλω να πω να έχουμε λιγότερο άγχος, λιγότερη πίεση, Δεν αξίζει, η ζωή είναι μικρή, ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του, δεν σχολιάζουμε κανέναν. Ευτυχώς ο Δημήτρης ήταν με κόσμο όταν συνέβη το έμφραγμα, αν ήμασταν μόνοι δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Νιώθω ότι είμαι σε άμυνα, ότι δεν θέλω να καταλάβω τους ιατρικούς όρους, βρίσκομαι σε άρνηση».

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-