ΣΥΡΙΖΑ: Πρεμιέρα για το Εκτελεστικό Γραφείο υπό τη νέα του σύνθεση – Συμμετέχουν Γεροβασίλη και Κεχαγιά

3 weeks ago 2

Πρώτη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ υπό την νέα του μορφή, στον απόηχο των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα. Την Κυριακή (3/3), ο πρόεδρος του κόμματος ευχήθηκε «καλή αρχή» στη νέα εκπρόσωπο Τύπου Βούλα Κεχαγιά και κήρυξε την έναρξη ενός νέου κύκλου διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, που – όπως είπε – αγκαλιάζει όλο τον προοδευτικό κόσμο. Η σύνθεση του οργάνου είναι διευρυμένη σήμερα, με τη συμμετοχή της Όλγας Γεροβασίλη.

Πραγματοποιείται η πρώτη συνεδρίαση, με διευρυμένη σύνθεση και αναβαθμισμένο ρόλο για το Εκτελεστικό Γραφείο, με συμμετοχή και στελεχών που ήταν κοντά στην ηγεσία όλο αυτό το διάστημα αλλά και στελεχών που ήρθαν σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Στέφανο Κασσελάκη, μόλις πριν από λίγες μέρες όπως είναι η Ολγα Γεροβασίλη.

Εκπέμπεται ένα κεντρικό μήνυμα από όλα τα στελεχη αυτή τη στιγμή, ότι το κόμμα ενωμένο και συγκροτημένο, θα δώσει τη μάχη στην κάλπη των ευρωεκλογών.

Θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση και η Βούλα Κεχαγιά η νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης είναι η ανασύνταξη δυνάμεων και η οργάνωση των επόμενων κινήσεων μέχρι την ευρωκάλπη, και ο τρόπος που θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα θέματα της επικαιρότητας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη που έδωσε στη real news έδωσε το στίγμα οτι το κόμμα με άμεσες κινήσεις, διορθώσεις, προσθήκες, ενισχύσεις, βλέπει μπροστά του το βασικό στόχο της κάλπης των ευρωεκλογών. Ωστόσο τόνισε ότι η εντολή που έχει πάρει από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ανατάξει το κόμμα και αυτό θα κάνει. Δείχνει προς την πλευρά του καταστατικού συνεδρίου για μεγάλες, ίσως και σαρωτικές αλλαγές στο μέλλον. Όμως όλα αυτά μετά την κάλπη των ευρωεκλογών.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-