Βέζο: "Πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό, τον καλύτερο σύλλογο της Ελλάδας"

2 months ago 26
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ 02.02.2024 | 20:20

(  / EUROKINISSI) Ο Ρούμπεν Βέζο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρούμπεν Βέζο στις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι του Ολυμπιακού, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι πολύ χαρούμενος που υπέγραψε στον καλύτερο σύλλογο της Ελλάδας.

Ο Ρούμπεν Βέζο είναι μαζί με τον Ζοβάνε Καμπράλ ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός ήρθε στην Ελλάδα την Πέμπτη και σήμερα ολοκλήρωσε κάθε τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στους Πειραιώτες.

Παράλληλα παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι των Πειραιωτών και μεταξύ άλλων εξέφρασε τη χαρά του που ανήκει στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρούμπεν Βέζο στο κανάλι του Ολυμπιακού: Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: "Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο, τον καλύτερο της Ελλάδας, ο οποίος διαθέτει τόσους πολλούς φιλάθλους. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ".

Για την αντίδρασή του όταν έμαθε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: "Όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού μίλησαμε με δύο φίλους μου που έχουν παίξει εδώ, τον Ερνάνι και τον Μπρούμα. Μου είπαν πως είναι μεγάλος σύλλογος, μια μεγάλη πόλη, με σπουδαίους οπαδούς. Είμαι ειλικρινά πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ".

Για τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με πολύ μεγάλη ιστορία. Όπως είπα και πριν είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας και είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ".

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: "Νομίζω πως είμαι ένας ποδοσφαιριστής που κερδίζει πολλές μονομαχίες. Επίσης μπορώ να συνεισφέρω στο να κερδίζουμε την μπάλα και να την προωθώ στους συμπαίκτες μου".

Για τους πολλούς συμπατριώτες που θα βρει τον Ολυμπιακό: "Εδώ υπάρχουν αρκετοί Πορτογάλοι. Κάποιους τους γνωρίζω ήδη, όπως τον Ζέλσον, τον Ποντένσε και τον Αντρέ. Γνωρίζω και τον Ιμπόρα, με τον οποίο παίζαμε μαζί πέρυσι. Έτσι θα είναι νομίζω πολύ πιο εύκολο να προσαρμοστώ".

Το μήνυμά του προς τον κόσμο: "Θα ήθελα ο κόσμος να συνεχίσει να είναι στο πλευρό μας. Ανυπομονούμε να τους δούμε στο γήπεδο για να μας εμψυχώσουν και να είμαστε μαζί".

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-