Βοιωτία: Θρίλερ με 55χρονο στον Ορχομενό – Κατάλαβαν ότι είχε πυροβοληθεί λίγο πριν τον θάψουν

2 weeks ago 5

Φωτογραφία: Intime

02/05/2024 12:30

|

THESTIVAL TEAM

Μια απίστευτη όσο και τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε Μεγάλη Εβδομάδα σε περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας.

Συγκεκριμένα αργά το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (30/4), βρέθηκε νεκρός στο χώρο όπου διέμενε ένας 55χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας. Οι συγγενείς του ειδοποίησαν γραφείο τελετών προκειμένου να τον παραλάβει και την επομένη να πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του LamiaReport, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, οι υπάλληλοι του γραφείου διαπίστωσαν ότι ο 55χρονος είχε αίματα στο ρούχο του και μια τρύπα στη θωρακική χώρα και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε ο άνθρωπος είχε πυροβοληθεί στο θώρακα, με αποτέλεσμα την υπόθεση να αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς, ενώ στο σπίτι όπου διέμενε κλήθηκε και Ιατροδικαστής. Στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο 55χρονος, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μονόκαννο με πυροδοτημένο φυσίγγιο, το οποίο φέρεται να είναι και το όπλο που του έκοψε το νήμα της ζωής.

Ως πιθανότερο σενάριο πλέον εξετάζεται αυτό της αυτοχειρίας, ωστόσο περισσότερο φως θα ρίξει στη υπόθεση η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΤΑ Λιβαδειάς.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-