Βουλή: Τα «sugar daddies» του Κουτσούμπα προκάλεσαν «θύελλα» στην Ολομέλεια

3 months ago 11

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη φράση του και από την αίθουσα ξεσηκώθηκε θόρυβος με βουλευτές να φωνάζουν «ντροπή».

Αμέσως σηκώθηκε από το έδρανό της η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, η οποία εξέφρασε τη θλίψη της για τη «σεξιστική» - όπως την χαρακτήρισε - αναφορά του κ. Κουτσούμπα, με αποτέλεσμα να επανέλθει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ για να πει: «Ντροπή; Είναι ντροπή;; Ίσα-ίσα. Δεν διαβάζετε δημοσιεύματα; Αυτά είναι τα έργα σας, Οι Έλληνες τα καταγγέλλουμε και τα καταδικάζουμε».

«Δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν άκουσα τον κ. Κουτσούμπα. Είναι απαράδεκτη, σεξιστική δήλωση, θλίβομαι πολύ», συνέχισε η κυρία Μακρή με τους βουλευτές του ΚΚΕ να διαμαρτύρονται εντόνως από τα έδρανά τους.

«Με το σύστημα που θρέφετε μετατρέπετε κορίτσια σε συνοδούς πολυτελείας», επέμεινε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, ο οποίος λίγο αργότερα επέδειξε στο Σώμα αποκόμματα ξένων εφημερίδων (Μirror και Sun) οι οποίες -όπως είπε- διαφημίζουν τέτοιες εφαρμογές, που επιδιώκουν να προσελκύσουν φοιτητές που έχουν πάρει δάνεια για να πληρώνουν τα δίδακτρά τους.

«Είναι βαρύτατο το αβλέπτημα και λάθος, μιλήσατε για εκπόρνευση κοριτσιών… Το σοβιετικό μπλοκ εκπόρνευε κορίτσια, όλοι ξέρουμε τι γινόταν στο πρώην ανατολικό μπλοκ και λέτε για εκπόρνευση… Είναι αίσχος αυτό που λέτε, να το πάρετε πίσω, δεν έχει καμία σχέση με το νομοσχέδιο που φέρνει σήμερα η κυβέρνηση…», παρενέβη και ο βουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Πέτσας, όταν ανέβηκε στο βήμα για την διάλεξη του επί του νομοσχεδίου.

Στον καυγά έλαβε μέρος και ο Κώστας Μπάρκας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ενοχλημένος από τις αναφορές του Στέλιου Πέτσα, τον επέπληξε γι αυτός, ενώ ο βουλευτής της ΝΔ του αντιγύρισε ότι ταυτίζεται με το ΚΚΕ και επέμεινε πως ότι ακούστηκε είναι αθλιότητα.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-