Βραζιλία: Τερματοφύλακας-έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στο γήπεδο από την αστυνομία

3 months ago 7

Συνέβη και αυτό. Σε ερασιτεχνικό αγώνα στη Βραζιλία, 24χρονος τερματοφύλακας, ενώ υπερασπιζόταν την εστία της ομάδας του, συνελήφθη από αξιωματικούς της στρατιωτικής αστυνομίας.

Στην πόλη Μουτούμ, 380 χλμ. από το Μπέλο Οριζόντε, διεξαγόταν ο αγώνας της τοπικής ομάδας με την Ντουραντέ για το Copa do Café.

Ξαφνικά, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, άντρες της στρατιωτικής αστυνομίας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να συλλάβουν τον 24χρονο τερματοφύλακα και να τον απομακρύνουν από τον αγωνιστικό χώρο με χειροπέδες.

Ο 24χρονος φέρεται να είναι πολύ επικίνδυνος έμπορος ναρκωτικών, μέλος μιας σπείρας δολοφόνων από τη Βιτόρια. Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τη σύλληψη είχε οργανωθεί μια απόπειρα δολοφονίας.

Όπως ανακοινώθηκε από τη στρατιωτική αστυνομία, ο εν λόγω άνδρας ήταν ήδη γνωστός στην αστυνομία για διάφορα εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές. Για τον τερματοφύλακα είχε εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης.

Um jogador foi preso durante uma partida de futebol amador em Mutum, a 380 km de Belo Horizonte. Um vídeo feito no local mostra o homem sendo levado pelos policiais durante o jogo entre Mutum e Durandé, pela Copa do Café. pic.twitter.com/fnhSjAF1KF

— Record Minas (@recordtvminas) March 5, 2024

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-