Βραζιλία: Τερματοφύλακας συνελήφθη μέσα στο γήπεδο για εμπόριο ναρκωτικών

3 months ago 4

Στην πόλη Μουτούμ, 380 χλμ. από το Μπέλο Οριζόντε, διεξαγόταν ο πάλη της τοπικής ομάδας με την Ντουραντέ για το Copa bash Café.

Um jogador foi preso durante uma partida de futebol amador em Mutum, a 380 km de Belo Horizonte. Um vídeo feito nary section mostra o homem sendo levado pelos policiais durante o jogo entre Mutum e Durandé, pela Copa bash Café. pic.twitter.com/fnhSjAF1KF

— Record Minas (@recordtvminas) March 5, 2024

Ξαφνικά, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, άντρες της στρατιωτικής αστυνομίας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να συλλάβουν τον 24χρονο τερματοφύλακα και να τον απομακρύνουν από τον αγωνιστικό χώρο με χειροπέδες.

Ο 24χρονος φέρεται να είναι πολύ επικίνδυνος έμπορος ναρκωτικών, μέλος μιας σπείρας δολοφόνων από τη Βιτόρια. Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τη τσάκωμα είχε οργανωθεί μια πρωτοπειρία δολοφονίας.

Όπως ανακοινώθηκε από τη στρατιωτική αστυνομία, ο σε λόγω άνδρας ήταν ήδη κατάφωρος στην αστυνομία για διάφορα εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές. Για τον τερματοφύλακα είχε εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-