Γιώργος Λυγγερίδης: “Νιώθουμε δικαίωση, μπράβο στην αστυνομία για τις συλλήψεις”, λέει η ξαδέρφη του

3 days ago 2

23/04/2024 10:40

|

THESTIVAL TEAM

«Το παιδί δεν γυρίζει πίσω. Νιώθουμε κάποια δικαίωση» δήλωσε σήμερα το πρωί η ξαδέρφη του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, μετά τις συλλήψεις ατόμων για τη δολοφονία του έξω από το γήπεδο στου Ρέντη.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Λυγγερίδη: Έφτασαν στα δικαστήρια οι συλληφθέντες για την οπαδική βία

«Αυτοί οι εγκληματίες δεν θα έμεναν μόνο στον ξάδερφό μου, θα γινόταν ξανά και ξανά. Θα πρέπει να τιμωρηθούν να σταματήσει η βία στα γήπεδα», πρόσθεσε η Κατερίνα Λυγγερίδου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Αλίμονο αν φοβόμαστε να πάμε στο γήπεδο ή να φορέσουμε τη φανέλα της ομάδας μας. Οι αστυνομικοί δεν θα έπρεπε να είναι στα γήπεδα γιατί είναι χώρος ψυχαγωγίας. Δεν θα πρέπει να φοβάται να πάει στο γήπεδο η μητέρα ή ο πατέρας με το παιδί του. Τα γήπεδα είναι χώρος ψυχαγωγίας και όχι ένας χώρος που χύνεται αίμα και καταστρέφονται περιουσίες», συμπλήρωσε η ίδια.

Μάλιστα, επανέλαβε ότι όσοι εμπλέκονται «θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά», διατυπώνοντας το μπράβο της στην αστυνομία «που προχώρησε σε συλλήψεις».

«Είμαι συγκινημένη. Και η μια που έχασε το παιδί της είναι μάνα, και η άλλη που το παιδί της είναι δολοφόνος, δεν ξέρω τι να πω», κατέληξε η ξαδέρφη του αδικοχαμένου αστυνομικού Λυγγερίδη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-