Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κανένας γονιός δεν θα ντραπεί γι’ αυτό που είναι το παιδί του»

2 months ago 26

Ο ηθοποιός παραβρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα θεωρεία της Βουλής

Τη συγκίνησή του για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός, ο οποίος παραβρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/2) στα θεωρεία της Βουλής για να παρακολουθήσει από κοντά τη διαδικασία της ψηφοφορίας, μίλησε στο Breakfast@Star το πρωινό της Παρασκευής (16/2).

«Όταν μου έστειλε η Μαίρη Αργυριάδου μήνυμα για να μιλήσουμε, δεν μπορούσα να διαβάσω το κινητό, γιατί έκλαιγα. Χθες δεν εκδήλωσα καθόλου το συναίσθημά μου, ήμουν παγωμένος, συγκρατημένος και σήμερα κλαίω από το πρωί. Τώρα γελάω που μιλάμε, μετά που θα κλείσουμε, θα είμαι στην προηγούμενη κατάσταση», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στη συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας με την πρωινή εκπομπή του Star, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως λίγο πριν μπει στη Βουλή, τηλεφώνησε στους γονείς του για να τους ενημερώσει ότι δεν θα έχει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.

«Τους είπα: σας ευχαριστώ που με κάνατε τον άνθρωπο που έγινα και που με μεγαλώσατε έτσι όπως με μεγαλώσατε και σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δώσατε. Γιατί δεν καταλαβαίνετε πόση δύναμη παίρνει ένα παιδί, όταν νιώθει ότι οι γονείς του είναι υπερήφανοι γι’ αυτό», εξομολογείται ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δεν θα χρειαστεί να κάνει αυτήν την άβολη συζήτηση και κανένας γονιός δεν θα ντραπεί γι’ αυτό που είναι το παιδί του. Απλώς να το αφήσει να γίνει ένας καλός άνθρωπος. Δεν φαντάζεστε πόση δύναμη δίνουν οι γονείς όταν αγαπάνε κι αποδέχονται τα παιδιά τους.

Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και δεν έχει γεννητικά όργανα. Δεν έχει φύλο. Αυτό ήθελα να πω. Συγγνώμη αλλά τους αγαπάω πολύ για τη δύναμη που μου έδωσαν», κατέληξε συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-