Με δάκρυα στα μάτια η Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του J2US - Συγκίνηση για το αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά

2 months ago 7

Δάκρυα συγκίνησης για τη Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του J2US, το βράδυ του Σαββάτου (17.02.24) στον Alpha, στον απόηχο του αφιερώματος στον αξέχαστο Βασίλη Καρρά.

Μία ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή είχε η Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του J2US. Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, στη σκηνή ανέβηκε ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης προκειμένου να παρουσιάσει ένα μεγάλο αφιέρωμα στη μνήμη του καλού του φίλου, Βασίλη Καρρά.

Αισθανόμενη ακόμα νωπή την απώλεια του αείμνηστου τραγουδιστή, με τον οποίο και είχε μια μακρόχρονη προσωπική σχέση από το επαγγελματικό της ξεκίνημα, η τραγουδίστρια και κριτής του J2US δεν μπόρεσε να διαχειριστεί εύλογα τον πόνο της.

Έτσι, καθώς η μια επιτυχία διαδεχόταν την άλλη, η Δέσποινα Βανδή κατέρρευσε συναισθηματικά στην κριτική επιτροπή.

Πιο συγκεκριμένα, αφού ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής χαιρέτησε όλη την κριτική επιτροπή του μουσικού σόου και επέστρεψε στη σκηνή για το πρόγραμμα του, η κάμερα του J2US συνέλαβε την Δέσποινα Βανδή με δάκρυα στα μάτια να προσπαθεί να διαχειριστεί εικόνες και μνήμες από την φιλία που την συνέδεε με τον Βασίλη Καρρά.

«Μην το ρωτάς το χελιδόνι» ερμήνευε, όλο συναίσθημα, ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης και η Δέσποινα Βανδή σκούπισε τα υγρά της μάτια για να επιχειρήσει να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη για το υπόλοιπο της πρεμιέρα του J2US στον Alpha.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-