Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Ενοχή για 22 από τους 23 «πελάτες» της ανήλικης ζητεί η εισαγγελέας

1 month ago 23

Την ενοχή των 22 από τους 23 αποκαλούμενους «πελάτες» στα ραντεβού της 12χρονης από τον Κολωνό ζήτησε η εισαγγελέας έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου

Κατά την εισαγγελική κρίση, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, οι 22 κατηγορούμενοι πρέπει να κριθούν ένοχοι για γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Για έναν κατηγορούμενο, πακιστανικής καταγωγής, η εισαγγελέας πρότεινε να κριθεί αθώος, λόγω αμφιβολιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική λειτουργός κατά την αγόρευση της επανέλαβε πολλές φορές ότι «το παιδί λέει αλήθεια» στις καταθέσεις του. Ωστόσο, δεν δέχθηκε τη θέση που έχει εκφράσει η ανήλικη ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα, θεωρώντας πως ήταν η κατηγορούμενη αυτή που αποκόμισε κέρδη από την εκπόρνευση της κόρης της και όχι ο βασικός κατηγορούμενος, για τον οποίο φέρεται να ανέφερε πως διευκόλυνε το κορίτσι πλην όμως δεν αποδείχθηκε ότι είχε κέρδος από αυτό.

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Αθώωση Μίχου για βιασμό και ενοχή για 3 κατηγορίες ζητεί η εισαγγελέας

Όσον αφορά τον αποκαλούμενο «Μιχάλη» η εισαγγελική λειτουργός, που ζήτησε ενοχή του για μαστροπεία, φέρεται να τόνισε πως συνόδευε την ανήλικη στα ραντεβού της φρίκης και ότι είχε όφελος.

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Ενοχή μητέρας και «Μιχάλη» προτείνει η εισαγγελέας

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή με αγορεύσεις συνηγόρων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-