Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ψήφιζε αργά και... βασανιστικά τα άρθρα για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια

4 months ago 11

Έτσι χρειάστηκαν 2 ώρες πάρα ένα τέταρτο να ολοκληρώσει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας την ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου , αφού από τις 9. 27 το βράδυ που ξεκίνησε την ψηφοφορία τελικά κατάφερε να ψηφίσει στις 11.15.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, έχοντας δίπλα της την Τζώρτζια Κεφαλά και την Ελένη Καραγεωργακοπούλου, διάβαζε ένα ένα … τα 205 άρθρα του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, ατάραχη, παρότι η Βουλή είχε αδειάσει και επίσης οι δικοί της βουλευτές είχαν φύγει… Εξαιτίας αυτού καταγράφηκε έντονος προβληματισμός για το πως ψήφισαν οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματός της όταν η ίδια η πρόεδρος χρειάστηκε διάβασμα 2 ωρών κατά πρόσβαση για να αποφασίσει ποιά άρθρα θα ψηφίσει.

Εξάλλου, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μιλούσαν για “καψόνι” εκ μέρους της, αφού η κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε την κεντρική της διάλεξη λίγο πριν αρχίσει η ονομαστική ψηφοφορία, με αποτέλεσμα οι βουλευτές να δυσανασχετούν λόγω της μεγάλης διάρκειας της ομιλίας της και η ίδια να δείχνει την ενόχλησή της και να τους νουθετεί περί της ανάγκης να επιδεικνύουν ανοχή στον ομιλητή και επιπλέον να αποκτήσουν παιδεία που αρμόζει στους κοινοβουλευτικούς.

Δείτε όλο το άρθρο

© HellaZ.GR.News 2024. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

-