Εκτός από τη θάλασσα, δεν υπάρχει τίποτα που να σημαίνει πιο πολύ καλοκαίρι από ένα λαχταριστό, δροσερό παγωτό. Κι όσο κι αν υπάρχουν εκεί έξω επιλογές, με κάποιες αρκετά ποιοτικές –με το αντίστοιχο αντίτιμο βέβαια- το σπιτικό παγωτό, φτιαγμένο με υλικά που έχετε επιλέξει, χωρίς συντηρητικά και υπερβολικά λιπαρά και ζάχαρη, παραμένει πάντα η καλύτερη επιλογή.
Αυτή τη φορά αξιοποιούμε τις φράουλες που υπάρχουν ακόμη στην αγορά και φτιάχνουμε ένα υπέροχο παγωτό φράουλα με γιαούρτι, γεμάτο γεύση, φυσικό χρώμα και θρεπτικά συστατικά.
Είναι τόσο εύκολο που γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς παγωτομηχανή και χωρίς επεξεργασμένα υλικά. Είναι γλυκό όσο πρέπει, ελαφρύ και χάρη στο γιαούρτι έχει αυτή την κρεμώδη υφή που θυμίζει frozen yogurt. Κι αν θέλετε το κάτι παραπάνω… λίγη τριμμένη κουβερτούρα το απογειώνει χωρίς να το βαραίνει. Διαβάστε περισσότερα.